Schildersbedrijf M&M Spijkenisse

 

Schildersbedrijf M&M
 Watergedragen lak

Kwaliteit    Binnenwerk    Buitenwerk    Fotomap    Korting    6%btw    Color Design    Links    Ralsysteem    Weer    Contact


 

 

 

 

 

Vanaf 1 januari 2000 is het gebruik van oplosmiddelrijke verf binnenshuis niet meer toegestaan. Bij intensieve blootstelling kunnen organische oplosmiddelen via inademing of opname door de huid beschadigingen veroorzaken aan het zenuwstelsel en leiden tot klachten als hoofdpijn, slapeloosheid, vergeetachtigheid, concentratieproblemen, duizelingen en depressie. In ernstige vorm wordt dit als ziekte aangemerkt en OPS genoemd: Organo Psysche Syndroom.

Naast gezondheidsredenen zijn er meer redenen om het gebruik van oplosmiddelrijke verven terug te dringen. De zorg voor het milieu bijvoorbeeld. Opdrachtgevers zoals de overheid, woningcorporaties, maar ook schildersbedrijven zelf vragen daarom meer en meer naar arbeidsvriendelijke en minder milieuschadelijke verfproducten.

Binnen wordt al sinds jaar en dag door onze Schilders
veel gewerkt met watergedragen verven. Muren en plafonds worden behandeld met watergedragen muurverven.  Maar ook voor 'probleemgronden' (bijvoorbeeld bij nicotine-aanslag, roet of in een vette en vergeelde keuken) zijn tegenwoordig geschikte watergedragen producten beschikbaar.

Met de huidige generatie watergedragen verfproducten is esthetisch en technisch door ons als schildersbedrijf een prima resultaat bereikt. Het schilderen met watergedragen verf hoeft niet moeilijk te zijn maar het vraagt wel een vlotte en systematische manier van werken. Enig vakmanschap en praktijkinzicht is daarom gewenst maar dat mag van een professionele schilder ook wel verwacht worden.

 

Terug naar het binnenschilder werk

 

M&M Schilderwerken  "uw schilders bedrijf " voor de regio Spijkenisse, Nieuw Beijerland, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Maassluis, Hellevoetsluis, Zuidland, Brielle, Barendrecht, Rozenburg, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Vierpolders, Abbenbroek, Oostvoorne, Rockanje.


Copyright 2010 Schildersbedrijf M&M Spijkenisse  Alle rechten voorbehouden.
Karperveen 307   3205HC   Spijkenisse (0181) 687676  contact 
mm-schilders@chello.nl

interieurschilders - binnenschilders- buitenschilders - huisschilders - latex spuiter