Schildersbedrijf M&M Spijkenisse

 

Schildersbedrijf M&M
Nieuwbouw woning

 

 

 

                                

                                                                                  

   

 


    

Extra korting voor nieuwbouwwoningen

indien u schilderwerk tussen 1 oktober en 1 maart uit laat voeren.

Wellicht bent u in het bezit van een eigen woning. Als uw woning 2 jaar of ouder is profiteert u van het 6% BTW-tarief. In Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Barendrecht, Hellevoetsluis en Brielle  worden veel nieuwe woningen gebouwd. Het is mooi als u in het bezit komt van een nieuwbouwwoning in Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Barendrecht, Hellevoetsluis of Brielle , maar dikwijls zitten daar extra kosten aan.
Of u nu een vrijstaande woning, een rijtjeshuis of een appartement koopt of huurt, één van de extra kosten is dat u voor het schilderwerk
19% BTW in plaats van 6% BTW betaalt.
Wij van Schildersbedrijf M&M denken ook in deze financieel moeilijkere tijd met u mee en willen u graag tegemoet komen in de kosten.
Hoe?
Dat leest u verder op deze pagina.

Wat kan Schildersbedrijf M&M, de binnenschilder /  winterschilder in :
Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal,
Rhoon, Barendrecht, Hellevoetsluis en Brielle voor u doen?
Misschien heeft u besloten om het schilderwerk uit te laten voeren door een schildersbedrijf in Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Barendrecht, Hellevoetsluis of Brielle.
Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, nadat de oplevering van de woning heeft plaats gevonden, zullen wij u begeleiden bij het verder verfraaien van uw woning. Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor al uw schilderwerk. wij leveren alles in een zeer goede kwaliteit af. Wij gebruiken de beste materialen en werken met verschillende verfleveranciers o.a. Sigma - Sikkens en Caparol. Of wat dacht u van scan behang (beter bekend als glasvezel behang),
het plakken van sierlijsten of van sauzen.
Misschien vindt u het moeilijk om een goede kleurencombinatie te vinden. Ook daarin kunnen wij u van dienst zijn. Met behulp van een veelheid aan kleurenkaarten, kunnen wij u adviseren bij het kiezen van de goede kleurencombinatie. Wellicht heeft u bepaalde kleuren in uw meubels en/of gordijnen die u terug wilt zien in uw nieuwe woning. Ook hierbij kunnen wij u van advies dienen.
Wij hebben van de meest bekende fabrikanten een kleurenwaaier.
Denkt u daarbij aan Ral kleuren, Sigma Standaard waaier, Sikkens/Flexa color, Histor, Veveo, Caparol, Brillux en vele anderen.

Hoe kan Schildersbedrijf M&M u tegemoet komen in de kosten?
Vooropgesteld; uw woning is in goede handen als u een schilder van Schildersbedrijf M&M in huis haalt. Niet alleen omdat wij zelf hoge eisen stellen aan de uitvoering van het werk, maar ook omdat u voor het werk aan uw nieuwbouwwoning een korting krijgt ter compensatie van 13% die u extra aan BTW moet betalen. Ongeacht het type woning - vrijstaande woning, eengezinswoning, appartement of kantoorpand, hetzij koop of huur - dat maakt voor ons geen verschil.

Woont u in een nieuwbouwproject of in één van de onderstaande projecten en valt u in de groep van het 19% BTW-tarief, dan komt u bij ons in aanmerking voor een compensatie van 13% BTW. Wis en waarachtig een interessante korting waarvan u kunt profiteren!
Dus bekijk uw situatie en doe er uw voordeel mee.


Heeft u nog wensen, laat het ons a.u.b. weten.
Wij willen graag met u meedenken en zullen er alles aan doen om uw zorg op schildersgebied desgevraagd van u over te nemen.

Graag tot binnenkort!

 

index   binnenschilderwerk   buitenschilderwerk   fotomap   korting   6%btw   color designer   linkjes   ralsystemen   het weer   contact

Copyright © 2010 Schildersbedrijf M&M Spijkenisse  Alle rechten voorbehouden.
Karperveen 307   3205HC   Spijkenisse (0181) 687676  contact   info@mm-schilders.nl